Yayınlanma Tarihi: 17-05-2022

“TÜBİTAK 2209- Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında bölümümüz öğrencileri tarafından hazırlanan 5 proje kabul almıştır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Projelerin detaylı bilgileri ise şu şekildedir:

Proje Adı:   “Dokuz Eylül Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğrencilerinin Karşılaştırmalı Olarak Suça Yönelik Tutumları”

Projede Yer Alan Öğrenciler:  Özge Özdemir, Seydanur Öziş, Beyza Tokgöz

Danışman Öğretim Elemanı: Doç. Dr. Füsun Kökalan Çımrın

Proje Adı:   “İzmir’de Yaşayan Suriyeli Sığınmacı Kadınların Türkiye’deki Kadınlara Bakış Açısı”

Projede Yer Alan Öğrenciler:  Azad Roni Demir, Haci Demirci, Mizgin Kocakaya, Talha Öztürk

Danışman Öğretim Elemanı: Doç. Dr. Füsun Kökalan Çımrın

Proje Adı:   “Metaverse ve Gençlik; Dijital Teknolojilerin Sosyal İlişkiler ve Kimlik İnşasındaki Etkisi Üzerine Sosyolojik Bir Çalışma: Dokuz Eylül Üniversitesi Örneklemi”

Projede Yer Alan Öğrenciler:  Fazlı Ökten, Sevim Binarbaşı

Danışman Öğretim Elemanı: Doç. Dr. Nilüfer Özcan Demir

Proje Adı:   “Suriyeli Göçmen Kadınların Yaşadıkları Dezavantajlılık Halleri Karşısında Toplumsal ve Kurumsal Desteklerin Etkisi: İzmir Torbalı İlçesi Örneği”

Projede Yer Alan Öğrenciler:  Sude Ceren Görgülü, Cansu Koyunbakan, Doğa Atay