Yayınlanma Tarihi: 08-11-2021

“TÜBİTAK 2209- Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında bölümümüz öğrencileri tarafından hazırlanan 4 proje kabul almıştır. Projeler hakkında detaylı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

Proje Adı:   “Pandemi Sürecinde Aile İçi İletişim: İzmir Buca Örneklemi”

Projede Yer Alan Öğrenciler:  Beyda Nur Pınarbaşı, Ece Karaalioğlu, Atakan Balıkçı, Şeyda Özer

Danışman Öğretim Elemanı: Öğr. Gör. Dr.  Sultan Ergun

Proje Adı: “İklim Değişikliğiyle Mücadelede Gençlerin Farkındalık Durumu ile Bilinçlenme Yolları ve Yeşil Mutabakat Eylem Planı Üzerine Bir Araştırma”

Projede Yer Alan Öğrenciler:  Aslıhan Kabasakal, Ahmet Cem İşeri

Danışman Öğretim Üyesi: Doç. Dr. Füsun Kökalan Çımrın

Proje Adı: “Çocuklarının Toplumsal Cinsiyet Rollerini Belirlemesinde Ebeveynlerin Eğitim Seviyesinin Etkisi: Akademisyenler Örneği”

Projede Yer Alan Öğrenciler:  Ayşe Sude Kesgin, Aybüke Gündoğdu, Avni Doğukan Keçeci, Aleyna Pehlivanlı

Danışman Öğretim Üyesi: Doç. Dr. Füsun Kökalan Çımrın

Proje Adı: “Pandemi Sürecinde Göçmen Kimliğinin Twitter Üzerinden Yeniden İnşası”

Projede Yer Alan Öğrenciler:  Şeyma Poyrazoğlu, Buse Sezen (Mimar Sinan Üniversitesi), Eylül Atalay, Enes Çabuk

Danışman Öğretim Üyesi: Doç. Dr. Gül Özateşler Ülkücan