Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü ve Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü arasında çift anadil ve yandal programı anlaşması için mutabakata varılmıştır.

Yayınlanma Tarihi: 17-09-2024

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nden değerli hocalarımız Prof. Dr. Özlem Çakır, Prof. Dr. Barış Seçer ve Doç. Dr. Ceyhun Güler’in katılımıyla Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü ile bölümler arası çift anadal ve yandal programı anlaşması için toplanılmış ve mutabakata varılmıştır. Bu anlaşmanın disiplinlerarası işbirliğimizin zenginleşmesi açısından öğrencilerimize katkı sunması hedeflenmektedir.